Over moois

Leuk dat je op onze website bent en meer wilt weten over onze winkel.

Mijn naam is Ankie van Limpt, 50+ en moeder van 2 prachtige dochters Demi en Gaby, 20-tigers die de wereld aan het ontdekken zijn.

Zelf ben ik ooit begonnen op de modevakschool, daarna naar de slagersvakopleiding. Het kan raar lopen, en dan nu mijn eigen winkel MOOIS!

Moois is ontstaan nadat ik in 2010 leukemie kreeg, na een succesvolle stamceltransplantatie moest ik weer aan het werk. Althans dat vonden bepaalde organisaties. Zelf ben ik niet bij de pakken neer gaan zitten, maar werken voor een ''baas'' zag ik niet meer zitten. 

Daar was dan toch die drive om door te gaan en de gok te wagen. 
Reusel trok mij aan met het plein, het pand langs de Hema was beschikbaar. Er moest nog het een en ander aan gebeuren. Zo gezegd zo gedaan. 
En nu 3,5 jaar later staat er een waar Mini Warenhuis waar ik mega trots op ben.
Het is nog mooier dan in mijn dromen!

Wekelijks hebben we nieuwe producten. Bij Moois kan je terecht voor een leuk kadootje, mooie kaart, kraamkadootje, een leuke tas of sjaal. 

Ook voor de creatieveling is er een ruim aanbod zoals breien, haken, tekenen, kaarten of sieraden maken, verf, diamond painting en nog veel meer. 

Kom gewoon eens lekker langs zou ik zeggen!

Moois is inmiddels voor veel mensen een huiskamer, een babbel, even eruit.. snuffelen, idee├źn opdoen  of aanhaken bij de haaklessen van Lianne Roefs en sinds kort breien o.l.v. Anke Vromans. Twee kanjers op vakgebied. 
Waarvan ik het nog ooit hoop te leren. Want ja eerlijk is eerlijk, Ik kan dus niet breien of haken. Weet er veel van maar de uitvoering ontbreekt nog. 
Toen ik  begon had ik ook nooit gedacht en verwacht dat het zo'n hot item zou zijn. Maar alles valt te leren. 
 
Corona heeft de populariteit ook naar een hoger niveau gebracht. Veel mensen kregen tijd om een hobby op te pakken. 
Jammer was dat we maar liefst ruim 4 maanden gesloten zijn geweest. 
 
Gelukkig heeft MOOIS zich na deze periode herpakt en hebben we een fantastische zomer gehad. Nu op naar Sint en Kerst. 
 
Maar zonder jullie lieve klanten was Moois er nooit geweest.  
Bedankt voor jullie vertrouwen. 
 
Liefs Ankie